Psykiatrins etiketter

Psykiatrin sätter bara etiketter. Efter etiketterna medicineras den sk sjuke. Människan är ett försöks kolli, som läkemedelsbolaget tjänar mega miljarder på. Hur kan vi vanliga foga oss efter det? Varför säger vi inte stopp? För att dr inte kan erbjuda annat än piller? Det finns andra alternativ än piller, medicin och droger. Att gå i analys är ett ypperligt hjälpmedel för någon som mår dåligt, men det ges sällan eller aldrig till de som t ex är självmordsbenägna. Istället sänds de hem i ensamhet, där de försöker självmord på nytt. Att det finns så många människor som är felbehandlade, fått skador av sjukvården och inte fått upprättelse talar i sig för att något är mycket fel. Men så länge du och jag inte säger stopp, så kan det fortgå. Tänk om alla skulle kräva psykoterapi 3-5 ggr i veckan istället för medicin? Läkemedelsbolagen skulle säkert göra något för att stoppa detta.

Om ni inte visste det så är psykiatrin det största bedrägeriet i mänslighetens historia. Det finns säker goda psykiatiker också, men i det stora hela är de som fan själv, då de tvångsintar, tvångsvårdar, tvångsmedicinerar människor, som inte gjort någon annan något illa.
Har ni sett tv programmet Mötet med det oskända? Bra, då vet ni vilka teorier dessa människor hade. De trodde på andeväsen istället för att det var verkliga människor som stod vid deras sängar om nätterna.
Personer som blir föremål för psykiatrin talar om verkliga människor. Men människorna i tv programmet Mötet med det okända, när de talar om andeväsen och saker som man inte kan ta på, då är det ingen som kommer och tvångsvårdar dem.
Varför kan det vara så? Har ni funderat på det?
Jag har funderat. Det är helt enkelt så att människor som kommer för nära sanningen blir tvångvårdade och tvångsmedicinerade under LPT. Sanningen om att det verkigen finns människor som förföljer andra människor. Det finns människor som vill andra ont. Och då menar jag inte bara ont, så som vanlig ondska. Jag menar riktigt ont, med smärta hela livet i dess olika skeden. Tillstånd av en mycket låg social tillvaro, utan vänner, utan jobb, sjuk, utan familj. Du kan helt enkelt hamna på den ytterst lägsta nivån som finns i samhället. Du lever, men det är inte mer. Sedan när du dör i förtid, då säger de kunniga. Ja, de brukar dö i förtid.
Psykiatrin etiketter kan göra dig sjuk. Den dag du slutar att lita på dig själv, den dagen har du förlorat dig själv. Sluta aldrig att lita på dig själv.

 • Tjänstgörande redaktörer: Joakim Ottosson, Kristina Jeppsson och Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB