Och när ni har Fått hjälp (Inkl Mej)

Jag har skrivit in ett Par gånger för ja alla har vi en Männsklig Historia som vi Går igenom.
Jag fick min Ad/Hd diagnos 2005 och blev rekommenderad att äta som jag själv ville concerta. Men jag utreddes på Insluten psykiatrisk vård, men där är man mest bara i 28 dagar och när jag kom ut skulle få min Medecin för det skulle inte vara något problem.
Nej, vet ni varför och hur jag fick reda på det genom min Kurator som pratat med en annan Läkare som hade pratat med Överläkaren. Hon hade Delegationen som var då förr i tiden alltså en i min samma ålder ska bestämma utan att ens pratat med mej att jag var Stilnoct beroende Ett Sömnmedel som skrevs ut är jag var 17 år och andvänder idag men eftersom jag vill leva så tar jag den gärna men det är en sömnmedecin som tas på Natten, ska jag ta den på dagen? Hur ska den då räcka en månad med Intervall att ej få ta ut ett piller förs det datum doktorn har räknat ut till.
Jag fick ta den Kallduschen och fortsätta mitt liv som sjukskriven, mest för jag hade Borrelia men nu kanske övriga människor vet om att Fästingar har ett gift som gör din kropp till ett Vårdpaket, Jag fick åka med Tyskland 2008 för att få antibiotika som inte ger Hjärnan ett rus utan att din Fysiska kropp får en Push.
Tillbaka till Tabletter för Psyket jo efter min diagnos så själmedecinerade jag och då min Ad/Hd Pojkvän med amfetamin och Hasch och det funkar ju inte om vi ska vara Laglydiga och du pajar psyket punkt slut.
Det slutade så långt efter mitt ubbrott från min Pojkvän som lämnade mej i Beroendeställning 2007 så¨jag fick i mej en Överdos av Något, slutade med att jag tog av mej mina skor i Mars kalla kväll och promenerade till Vanliga Vården för jag hade då fått en psykos och trodde jag hade en sändare i min högra fot och när jag mitt i mitt uppror med att min Pojkvän fick ringa mina föräldrar och polis för att fånga in mej, men jag skrek att FAR ÅT HELVETE och låt mej gå, jag var jättetrött och nästan utanför Sjukhuset som jag skulle skälla ut för Jordens sämsta Vård. Jo jag satte mej på en sten och tittade under min fot och såg med min syn att fan jag har något rött lysande under Foten så jag gick in på Akuten och sa att kan man få en Magnetröntgen här eller och kastade mej upp på en kall Brits av plåt.
Polisen fick köra mej med mina föräldrar till Psykakuten. Som tog emot mej och jag sov i 2 dagar . Hade ju tagit amfetamin, då du kan vara vaken i 1 vecka på, så ohälsoamt.
Då träffade jag rätt Överläkare som inte tvekade en sekund att sätta in till början 18 mg concerta och en annan massa medecin för klara av min starka oro och ångest och det var så skönt att veta att nu har jag fått hjälp. Men när jag kom ut i April 2007 så skulle jag klara mej på statliga Medeciner och övergången var jävligt svårt om du har varit Narkoman.
Men i dag 4 år av ätande av medeciner som får mitt liv att kännas som mitt, men det är inte lätt för jag är beroende av att alltid ha 7 olika medeciner hemma och ingredienserna som jag skulle reagera på har inte förändrats och jag och min Överläkare har kommit fram till att jag ligger under gränsen att dom funkar men vi försöker.
Jag försökte ta ett Jobb i sommar och det funkade inte men då var det Visdomstanden som skulle ut och jag får panik totalt panik går tillbaka till Jobbet med överdoseringar av min Medecin bara för att klara ett Jobb för att slippa vara på Sjukskrivningen som jag varit i 6 år. Och jag klarade Jobbet bra mitt gamla men kör jag på överdoseringar alltså jag behöver 2-3 Concerta om dagen istället för en så fick ja ta beslutet att sluta jobbet innan jobbet sa adjö med mej och min självkänsla hade knäckt mej så jag var nästan inläggningsbar IGEN.
Allt har gott omlott om ni förstår vad jag menar, att det är bra med medecin men å andra sidan har jag så mycket biverkningar varje dag, äter jag inte kommer tristessen och jag blir självmordsbenägen.
Så ska Människor gå så här långt för att få sej själv överleva Livets Tragedier som existerar på olika sätt?
Jag har anmält att varför tog det 2 år innan ni satte in det? Hur mycket har jag förlorat i arbetsförlust och hur mycket ska Staten Tolerera.
Läste att det finns inte hjälp med just den Beroendeställning med Rehab utan Lösningen är att köra ut Tabletter som Satan själv har Tillverkat utan studier ut i samhället eller?
Jag har blandat in Patientnämnden i detta för både Psyket och Borrelian som tär på Psyket.. Ett Tyst och sakta Nej du har inte rätt till ersättning för att Delegationen bara var för ”Vissa” Läkare då mitt helvete skulle redas ut. 9 st överklagan där i dom sista ber dom fara åt helvete för att inte tänka mot mej eller mot mina Familj och vänner som nervöst väntar på den hjälpen som idag finns! Så ni som väntar vet jag hur det känns men gör inte min Resa för ibland undrar jag över vem som vakar över min Överlevnad. Att jag kämpar och sliter ut min kropp och jag Är 32 år ensam.
Så några delar av mitt Brukande och att det är inte är bekvämt nu som då.

Med Hjärtliga Hälsningar
Från
Louise Björkdahl Västergötaland

 • Tjänstgörande redaktörer: Kristina Jeppsson, Jenny Åsell och Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB