LSPV/LPT grundar förtal även senare i livet

Jag har blivit utsatt för statens totala maktmissbruk – LSPV/LPT. Jag fick inte studera. Jag skulle vårdas. Jag var sjuk, sa man senare och jag hade ingen sjukdomsinsikt. Jag förhindrades att studera, då en person, en läkare, som jag aldrig hade träffat ville tvångsvårda mig. Det är det mest vidriga och mest svårbevisade övergrepp som den svenska staten kan göra mot sina medborgare. Bara det att staten kan påstå att du är sjuk, fast du är frisk och bedriver studier, men du får inte studera för att du är sjuk, säger i sig mycket vad psykiatrin är för maktmedel. Då varande LSPV och nuvarande LPT är ett totalitärt maktmedel som staten använder sig av mot medborgare, utan bevis. Det räcker med att någon påstår så är du tvångsisolerad. Makt och kontroll över individen är mycket stark med hjälp av dessa lagar.
När du så en gång har fått en sådan stämpel kan den aldrig tas bort. Staten använder den emot dig i resten av ditt liv. Så har staten gjort i mitt fall. De jagar mig med förtal om tvångsvården. Alla som får höra om tvångsvården drar öronen åt sig och det medför att jag förlorar jobb hela tiden. Förtalet kan pågå i det tysta och man kan märka att det pågår genom att människor runt om kring beter sig märkligt och att det blir förändringar och att en del faktiskt har sagt att de har hört att jag har legat på sjukhus. I ett fall var det från en polis som uppgifterna kom. Polisen kan nämligen också ta in en människa för LPT. Det räcker med att polisen säger:
– hon betedde sig förvirrat, sa att hon var förföljd, kanske förgiftad och utsatt för sexuella övergrepp i hemmet i sövt tillstånd etc mm.
I ett tillstånd av ett sådant maktövergrepp, så har man inte så mycket man kan säga, för man tror inte att det kan ske att en polis helt plötsligt kan komma till hemmet och hämta mig när jag har varit i skolan.
En LPT med polishjälp finns kvar senare i livet. Görs en polisanmälan om en händelse, misshandel etc, så ser polisen att du har varit inne för LPT. Raskt kan din trovärdighet dras ner till noll. Du blir inte trodd för att polisen tror inte på psykoffer. Polisen utreder inte brott som du anmäler. I vart fall har det hänt mig vid ett flertal brott som jag har anmält.
LPT förtalet är totalt. Det går inte att stoppa. Jag är stämplad för livet. Människor runt omkring mig gör allt de kan för att förstöra för mig så att jag inte ska kunna arbeta mer.

 • Tjänstgörande redaktörer: Lina Thorén, Joakim Ottosson och Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB