***LÄKARE***=***GUD***

Varför i hela fridens namn har läkarna så sjukt höga löner!??
Det man gör är att hindra folk läsa till läkare så de inte blir för många… så de kan behålla sina höga löner och vara så eftertraktade så ingen ifrågasätter vad de är för människor, vad de kan, och vad de har för lämplighet för att arbeta med mäniskor som ligger i underläge för det gör man om man mår dåligt…fysiskt eller psykiskt.
Läkare blir lätta att kontrollera med sin fåtalighet och de går inte att välja vem man vill gå till.
***LÄKARE*** = ***GUD*** De har makt över liv…tror man.
Jo, vi ska ha så mycket i lön för vi har läst så länge och har såååå mycket i studieskuld så oj oj oj, vi är så viktiga också.
Skitsnack!! om jag räknar ihop alla kurser och skolor jag gått på så är jag lika utbildad som dom….faktiskt…men inte samma lön förstås… lika kunnig i alla fall fast på mitt område.

Läkarnas löner suger ut vården med sina äckligt höga löner och sin oantastliga maktposition…de kan säga nästan vad de vill till folk utan att det ifrågasätts.
Är det ingen som ifrågasätter varför det är så
ont om läkare?.. ingen??
Varför utbildar man inga fler läkare än man gör??
Det är i varje fall inte ont om folk med betyg och vilja att bli läkare, det finns folk som åker till Ryssland och utbildar sig till läkare ståendes med 40 andra elever kollandes på en liten skärm där man kikar på en obduktion eller …nåt annat viktigt man behöver lära sig :O
Naturligtvis är läkarna köpta med sina höga löner och fantastiska maktpositioner i samhället fast de fattar nog inte själva att de är mutade och köpta…så smarta är de inte.
Ju färre läkare det finns, ju mindre konkurans blir det mellan läkare…ingen ifrågasätter någonting och läkemedelsföretagen kan härja fritt. Läkemedelsföretagen utbildar också läkare och ”deras” personal med, under omständigheter som är minst sagt lyxiga.
Fattar ni detta?
Kan man se den här kopplingen tro?
Alla våra problem i samhället är konstruerade på något sätt av människor i maktposition som vill behålla makten pengarna och lyxen vilka i sin tur stöds av andra människor som också vill ha …samma sak.
Vakna nu gott folk… ni har sovit alldeles för länge.
Mvh

  • Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård, Love Isakson Svensén och Nils Höglander
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB